More


  Înscrieri la concursul de gătit …peşte

  =

  Zilele Culturale Partium nu se pot desfășura fără mâncăruri gustoase asigurate, alături de tarabele evenimentului, și de diversele concursuri culinare. La fel ca la edițiile precedente, UDMR Satu Mare organizează tradiționalul concurs al bucatelor preparate din pește.

  Respectând tradiția, pe data de 28 august va avea loc și în acest an concursul mâncărurilor tradiționale preparate din pește, găzduit în Grădina Romei.

  Kacsó Zoltán, inițiatorul și organizatorul principal al concursului, a declarat: „Așteptăm încă de acum înscrierile echipelor doritoare care, pe lângă voie bună, ustensile și câte o rețetă secretă, nu trebuie să aducă în plus absolut nimic. Tot ceea ce ajunge în ceaun, precum și lemnele pentru foc, sunt asigurate de noi”.

  Concursul va fi jurizat și de data aceasta de specialiști renumiți, după care nu vor lipsi nici premiile. Înscrierile pentru concurs se pot face la Kacsó Zoltán fie prin telefon: 0751-297.787, fie personal, la sediul UDMR de pe strada Mihai Viteazul nr. 10.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img