More


  Inundaţii la Turţ

  - Advertisement -

  turt

  Ploile abundente de la începutul săptămânii le-au creat serioase probleme locuitorilor din Turţ. Unele gospodării au fost inundate, de asemenea şi pe unele străzi s-a circulat cu greutate din cauza apei adunate pe carosabil. A fost solicitată intervenţia pompierilor sătmăreni.

  Pompierii Gărzii de intervenţie Turţ au acţionat în curtea unei gospodării din localitatea Turţ, pentru înlăturarea efectelor negative produse din cauza acumulării de apă, rezultate în urma precipitaţiilor de luni.

  La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Satu Mare s-a dispus suplimentarea efectivelor care să intervină în sprijinul populaţiei şi autorităţilor din localitatea Turţ.

  Şi ieri, pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Turţ acţionau împreună cu cei ai Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu autospeciale echipate cu motopompe pentru decolmatarea fântânilor gospodăriilor din localitatea afectată.
  Iar turţenii nu par a fi scăpat de probleme căci în zonă vremea se anunţă a fi instabilă în această săptămână cu posibile furtuni de vară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare