More


  Lucrări fără sfârşit pe Podul Decebal!

  - Advertisement -

  pod-decebal

  Interminabila problemă a lucrărilor de pe Podul Decebal pare să ia amploare pe zi ce trece, în rândul sătmărenilor. Aceştia sunt nemulţumiţi de ritmul în care se lucrează şi de ambuteiajele zilnice. Şantier în lucru există şi pe Drumul Careiului, însă acolo lucrurile par să se mişte mai repede şi mai eficient. Acest lucru îl confirmă şi reprezentanţii Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Satu Mare, care se declară nemulţumiţi de desfăşurarea lucrărilor de pe Podul Decebal.

  „Lucrările de pe Podul Decebal evoluează nu într-un ritm conform aşteptărilor noastre. Noi am fi dorit să decapeze mult mai rapid acele straturi de asfalt. În final, au reuşit să cureţe mare parte şi au trecut la turnarea şapei de egalizare, care până săptămâna viitoare va fi finalizată şi se va începe cu aşternerea izolaţiei pe Podul Decebal. După această operaţiune, care va dura o săptămână, se va trece la următoarea etapă, şi anume asfaltarea”, a spus Szucs Zsigmond, șef Serviciu de Investiții din cadrul Primăriei Satu Mare.

  Întrebat fiind dacă există o diferenţă între lucrările de pe Podul Decebal şi cele de pe Drumul Careiului, şeful Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Satu Mare a spus că diferenţa există, fiind una vizibilă pentru toţi.

  „Diferenţa dintre cele două lucrări este mare şi evidentă. Lucrările la Drumul Careiului evoluează într-un ritm mai accelerat, acolo se şi vede rezultatul. Vom asfalta două benzi, respectiv ultima şi penultima, între cele două sensuri giratorii. La finalizarea acestor lucrări ne vom concentra asupra trotuarelor, după care de luni vom continua cu şoseaua”, a concluzionat Szucs Zsigmond.

  Atât sătmărenii, cât şi serviciile răspunzătoare, pentru ambele lucrări, speră ca acestea să evolueze într-un timp cât mai scurt şi într-un mod cât mai eficient.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare