More


  Nord Vest Termal Park, oază de odihnă şi euforie!

  - Advertisement -

  strand

  În sezonul estival o mare majoritate a sătmărenilor aleg să îşi petreacă zilele libere, dar şi cele călduroase, la ştrandul municipiului Satu Mare. Mii de sătmăreni, și nu numai, merg zilnic, dis de dimineață, la ștrand unde stau până la ora închiderii. Începând cu familii, cupluri, pensionari, copii, cu toții au opţiuni de relaxare şi distracţie la Nord Vest Termal Park.

  Pe lângă cele șapte bazine curate și bine îngrijite, spațiul verde și locurile de joacă pentru copii sunt câteva dintre motivele pentru care sătmărenii aleg să își petreacă zilele libere la Nord Vest Termal Park. Dacă cei tineri preferă să sară în bazinele de înot sau să înoate, cei mai în vârstă aleg să se bucure de proprietățile curative ale apei termale.

  Apa termală este analizată periodic din punct de vedere fizico-chimic şi microbiologic. De asemenea, apa de la ștrandul Nord Vest Termal Park prezintă interes terapeutic pentru afecțiunile post-traumatice ale aparatului locomotor, afecţiunile neurologice periferice sau afecţiunile dermatologice, și nu numai.

  Prețurile atrăgătoare sunt unul dintre motivele care stau la baza alegerii ștrandului Nord Vest Termal Park. Fie că este vorba despre copii, adulți sau vârstnici, cu toții beneficiază de prețuri atractive pentru o zi de distracție garantată. Astfel că, persoane din judeţele limitrofe aleg să vină la ştrandul sătmărean pentru câteva zile de odihnă sau distracţie. Aceştia aleg să își petreacă zilele libere în Satu Mare datorită condițiilor excelente ale ștrandului.

  Oază de relaxare, dar și prilej bun de distracție, Nord Vest Termal Park este locul ideal pentru sătmărenii de orice vârstă, care vor să evadeze din monotonia cotidiană.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img