More


  Oana Ţimerman, vedeta lunii în “Femeia”

  - Advertisement -

  oana

  Fosta noastră colegă de la Nord Vest TV, Oana Țimerman, a pozat ca model pentru revista „Femeia”. Frumoasa sătmăreancă poate fi văzută atât pe coperta cât și în interiorul publicației aferente lunii iulie. Revista poate fi cumpărată deja de la chioșcurile de ziare din țară.

  Oana, fiica lui Dumitru Ţimerman, colegul nostru, este un nume cunoscut în lumea modei autohtone, dar și internaționale.

  Oana lucrează acum ca model freelancer în București și colaborează cu Agenția Avenue Models . Această agenție i-a propus să realizeze un pictorial pentru „Femeia”.

  Oana lucrează în domeniul modelling-ului din 2009, și de-a lungul anilor a avut contracte în Paris, Milano, Turcia, Grecia, New York, China, „în urma cărora am acumulat experiență și am alcătuit un book de model bogat”, spune Oana.

  În noul număr al revistei „Femeia”, care din 28 iunie se poate cumpăra de la chioșcurile de ziare, puteți citi despre decorațiunile casei, propunerile de călătorie, alegerea destinației în funcție de zodie, pregătirea animalelor de casă pentru voiaj, dieta pentru plajă, sfaturile de conectare la natură, machiajul specific verii, recomandări de alegere a pălăriei și a ochelarilor de soare etc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img