More


  Raed Arafat: Îmi doresc ca Franța să aibă forța de a continua lupta pentru protejarea cetățenilor

  - Advertisement -

  Raed-Arafat

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a transmis un mesaj de condoleanțe ambasadorului Franței în România, Francois Saint-Paul, ca urmare a atentatului de la Nisa, în care spune că își dorește ca Franța să se recupereze rapid și să aibă forța de a continua lupta pentru protejarea cetățenilor.

  “Am aflat cu tristețe că Franța se regăsește din nou în pragul doliului, cu precădere în această zi menită celebrării valorilor fundamentale ale democrației precum libertatea, egalitatea și fraternitatea. În acest moment dureros, doresc să exprim condoleanțele noastre sincere și cele mai profunde sentimente de simpatie Franței și poporului francez. Departamentul nostru este marcat de această tragedie în fața căreia rămânem solidari alături de familiile îndurerate. Îmi doresc o recuperare rapidă pentru țara dumneavoastră și să aveți forța de a continua lupta în vederea protejării cetățenilor. Vă rog să primiți, domnule ambasador, expresia înaltei mele considerații”, spune doctorul Raed Arafat în mesajul de condoleanțe care a fost publicat vineri pe pagina de Facebook a DSU.

  Atentatul terorist de la Nisa de joi seară, când un franco-tunisian a intrat în plin cu un camion în mulțime și a deschis focul înainte de a fi neutralizat de poliție, s-a soldat cu 84 de morți și zeci de răniți, potrivit unui nou bilanț al Guvernului francez, relatează AFP. Printre răniți se numără și doi cetățeni români stabiliți în Franța.

  Președintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu național, de sâmbătă până luni. Drapelele vor fi coborâte în bernă pe edificiile publice începând de vineri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img