More


  Rihanna şi-a anulat concertul din Nisa

  - Advertisement -

  Rihanna

  Rihanna a anunţat că şi-a anulat concertul pe urma să-l susţină la Nisa, după atacul terorist petrecut pe 14 iulie în oraşul francez. Rihanna trebuia să susţină un concert pe stadionul Allianz din Nisa, pe 15 iulie. Cântăreaţa se afla în Nisa joi, în ziua atacului terorist, dar reprezentatul său a declarat pentru Billboard că Rihanna este în siguranţă.

  Bilanţul victimelor atacului de la Nisa este, până în prezent, de 84 de morţi, inclusiv copii, şi peste 150 de răniţi dintre care 18 sunt în stare gravă, a precizat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de Le Figaro online. Bulevardul pe care a avut loc atentatul este situat chiar pe faleză, în centrul oraşului Nisa.

  Un individ a lovit intenţionat cu un camion sute de persoane care asistau la un spectacol de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Şoferul camionului a fost împuşcat, iar în interiorul vehiculului au fost găsite numeroase arme şi grenade, potrivit Le Figaro.

  Şoferul era un bărbat de 31 de ani, de origine tunisină, care trăia în Nisa. Potrivit postului de televiziune francez BFM TV, atacatorul se afla în vizorul poliţiştilor, dar nu pentru infracţiuni de natură teroristă.

  Rihanna trebuie să susţină un concert pe stadionul Allianz din Nisa, pe 15 iulie. Cântăreaţa se afla în Nisa joi, în ziua atacului terorist, dar reprezentatul său a declarat pentru Billboard că Rihanna este în siguranţă.

  Primarul oraşului Nisa Christian Estrosi a confirmat pe reţeaua de socializare Twitter că Rihanna a anulat concertul pe care urma să-l susţină vineri. Primarul a anunţat, de asemenea, că festivalul de jazz care se desfăşura în oraş nu va mai avea loc şi că instituţiile din oraş vor arbora steagul coborât în bernă în semn de doliu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img