More


  Schimbare în juriul X Factor

  - Advertisement -

  Solistul-de-la-Carlas-Dreams-X-Factor

  Schimbare-supriză în juriul X Factor. Solistul trupei Carla’s Dreams este noul jurat al talent show-ului de la Antena 1. Artistul a fost anunțat drept jurat al emisiunii, la emisiunea Acces Direct. El va fi al patrulea jurat, alături de Delia, Horia Berenciu și Ștefan Bănică.

  „Chiar nu vreau să fiu un bufon, o poza cu maimuța nu fac”, a spus in legatura cu prezenta sa la masa juriului.

  Printre noutăţile pe care le aduce noul sezon se numãrã þi faptul cã anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 bãieţi, peste 24 de ani şi Grupuri. Etapa bootcampului aduce þi ea modificãri majore, anul acesta juraţii vor putea apela la „Scaunul de aur” sau scurtãtura care va duce un concurent direct în galele live ale show-ului.

  Este a patra oară când juriul show-ului X Factor trece printr-o schimbare. Astfel, la lansarea sa în anul 2011, acesta era format din Paula Seling, Adrian Sână și Mihai Morar. Un an mai târziu, locul acestora a fost luat de Delia, Dan Bittman și Cheloo, care au rămas pe scaunele de jurați timp de două sezoane.În 2014, juriul s-a schimbat din nou. Au ieșit Dan Bittman și Cheloo și au intrat Ștefan Bănică și Horia Brenciu, titrează cei de la Paginademedia.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img