More


  Artişti de top pe scenele din judeţ

  - Advertisement -

  smiley-bitman

  La acest sfârșit de săptămână, județul Satu Mare va fi invadat, la propriu, de o serie de vedete ale muzicii românești. Printre alții, sătmărenii vor putea urmări recitalurile susținute de Holograf, Ruby, Bere Gratis, Gheorge Zamfir, Randi, Smiley, Elena Gheorghe, Desperado, Anda Adam sau Ami.

  Trei evenimente majore vor marca acest sfârșit de săptămână în județul Satu Mare. Unul dintre ele este Festivalul Zestrea Oașului, care va avea loc în zilele de 20-21 august 2016 la Negrești-Oaș. Pe scena Festivalului care va fi amenajată în centrul orașului vor concerta Holograf, Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, Ruby și Randi & Band & Jo, alături de alți interpreți îndrăgiți de negreșteni. Astfel, sâmbătă, de la ora 22.15, vor susține recitaluri Bere Gratis & Gheorghe Zamfir și Randi & Band & Jo, iar duminică, de la ora 22.30, Ruby și Holograf.

  Tot în week-end se va desfășura și Festivalul Viei și Vinului Beltiug, ediția a IV-a. Sâmbătă vor concerta Elena Gheorghe (ora 22.00) și Smiley (23.00), iar duminică Desperado (21.00), Anda Adam (22.00) și Ami (23.00).

  Sava Negrean Brudaşcu, la Oţeloaia
  De asemenea, duminică, iubitorii de folclor sunt aşteptaţi la cea de-a 60-a editie a Festivalului Portului, Cantecului si Jocului Codrenesc “Oteloaia”, eveniment organizat de catre Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, cu sprijinul Consiliului Judetean Satu Mare in colaborare cu Institutia Prefectului Judetului Satu Mare, Primaria si Consiliul Local Homoroade.

  Cap de afiş în acest an la Oţeloaia e Sava Negrean Brudaşcu. De asemenea pe scenă vor mai urca Petrică Mureşan, Ansamblul Cununiţa, Nicolae Mureşan şi mulţi alţii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare