Cum ştii dacă el este cu adevărat bărbatul potrivit pentru tine?img-1

În dragoste şi-n război nu există reguli, se spune. Cum ştii dacă el este cu adevărat omul potrivit pentru ţine? Nu-i uşor să stabileşti dacă vei putea să-ţi petreci toată viaţă alături de el. În plusiubirea nu te lasă să gândeşti la rece. Vestea bună este că vor există schimbări în viaţă ta, indicii care sunt suficiente pentru a te convinge că, în sfârşit, ţi-ai găsit jumătatea.

1. Nu ţi-e teamă să-i împărtăşeşti secretele tale cele mai bine păzite.

Ceea ce părea dificil şi jenant de spus oricui, va deveni uşor şi natural atunci când eşti cu persoană potrivită.
Ştii că nu te va condamnă pentru ceva ce s-a întâmplat sau se mai întâmplă acum, deci va deveni mai uşor de a scoate la iveală lucurile de care poate nu eşti foarte mândră că le-ai făcut.

2. Poţi fi singură cu el, fără să simţi că tăcerea este stânjenitoare.

N-ai nevoie să vorbeşti tot timpul să se simtă confortabil. Comunicarea nu se face doar prin cuvinte.

3. Poţi să nu fii de acord cu el, fără teamă că se va supără pe ţine şi va rupe relaţia.

S-ar putea nu fii de acord cu el în multe probleme pe care le întâmpinaţi, dar acest lucru nu trebuie sa se termine cu o cearta serioasa. Dacă va înţelegeţi cu adevărat, veţi şti amândoi că nu există câştigător într-o neînţelegere.

4. Îl vei introduce în gaşcă ta de prieteni, fără să-ţi mai pese dacă ei îl vor place sau nu.

Nu eşti îngrijorată că prietenii tăi vor crede că ai făcut alegerea greşită. Eşti sigură că şi ei îl vor plăcea la fel de mult că ţine.

5. Va veţi simţi bine împreună, doar voi doi.
Atunci când un cuplu are permanentă nevoie de companie nu este un semn bun pentru o relaţie, pentru că asta înseamnă că va plictisiţi unul în compania celuilalt. Dacă el este Mr. Right, puteţi petrece zile împreună, doar voi doi, şi va veţi bucură unul de prezenţa celuilalt, chiar fără a face nimic interesant.

6. Puteţi să va ironizaţi unul pe celălalt, fără teamă că vă veţi supăra.

Un tip deştept are simţul umorului. Dacă poţi să glumeşti pe seama lui fără să se încrunte, este un semn bun.

7. Nu te interesează ce spune lumea despre voi.

Acesta este iar un semn foarte important. Dacă în alte relaţii ţineai cont de părerea celor din jur privindu-l pe partenerul tău, de dată asta chiar n-o să te mai intereseze, pentru că tu vei şti, pur şi simplu, că el este omul potrivit pentru tine.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts