More


  Institutul Pantone a dezvăluit culorile care sunt în trend toamna aceasta!

  - Advertisement -

  pantone-660x330

  Roşul Aurora şi albastrul Riverside sunt culorile care vor domina tendinţele în materie de modă toamna aceasta. Institutul Pantone a dezvăluit noile trenduri printre care se găsesc şi alte nuanţe puternice şi pastelate.

  Roşu Aurora
  Această nuanţă reprezintă pasiunea şi puterea. Orice femeie va purta această culoare toamna asta, va fi admirată din cap până în picioare. Roşul Aurora este perfect pentru o rochie elegantă, bluze sexy sau ,de ce nu, o blană artificială.

  Albastru Riverside
  Această nuanţă de albastru va fi vedeta sezonului toamnă-iarnă atât în materie de vestimentaţie  cât şi în decoraţiuni interioare. Este o culoare plăcută şi ideală pentru o pereche de jeanşi, accesorii sau rochii sexy pentru doamne puternice.

  Roz Dusty Cedar
  Este un roz pudrat într-o nuanţă mai închisă. Toamna aceasta culoarea lemnului cedru va fi vedetă în toate ţinutele purtate de doamne şi domni. Nuanţa se regăseşte şi în propunerile marilor designeri pentru sezonul toamnă-iarnă.

  Galben Spicy
  Mustard
  Galbenul rămâne în trend şi toamna aceasta. Nuanţa Spicy Mustard aduce însă ceva nou în tendinţele sezonului. Mult mai puternică şi mai provocatoare, culoarea de muştar picant propusă de institutul Pantone nu trebuie să lipsească din garderoba ta!
  Mov Bodacious
  O culoare vibrantă şi extrem de îndrăzneaţă. Movul-violet, culoarea orhideelor este o altă vedetă a noului sezon. Institutul Pantone a introdus această culoare în paleta toamnei, asta deşi obişnuiam să o purtăm în sezonul cald.

  Taupe cald
  Nuanţa purtată de Kim Kardashian la diverse evenimente mondene revine în prim plan toamna aceasta. O culoare caldă, Taupe este perfectă pentru paltoanele de toamnă, rochiile elegante dar şi pentru accesoriile pe care le vei purta sezonul aceasta.

  Verde Lush Meadow
  Lush Meadow, adică verdele păşune este o altă nuanţă care va face legea toamna aceasta. Culoarea aceasta este potrivită pentru orice tip de vestimentaţie purtată cu stil. De asemenea, designerii de interior au introdus-o în principalele trenduri în materie de decoraţiuni.

  Argilă arsă
  Nuanţa de argilă arsă, denumită Potter s Clay de către institutul Pantone este specifică toamnei. Paltoanele, gecile, bluzele sau cizmele în această culoare vor fi în trend tot sezonul, iar nuanţa va putea fi întâlnită şi în materie de accesorii şi design interior.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare