Trei sfaturi pentru o sesiune reușită de cumpărăturicumparaturi-660x330

Una dintre cele mai bune metode de a scăpa de stres este shopping-ul. Activitatea aceasta te poate scăpa însă și de bani și riști să cheltui mult fără să vrei. Noi îți dăm trei sfaturi perfecte pentru o sesiune de cumpărături utilă și plăcută.

Shopping-ul este o adevărată terapie. Asta dacă știi să faci cumpărături „cu cap”. Poți transforma o sesiune de cumpărături în ceva util și plăcut urmând aceste sfaturi.

1.Fă-ți o listă de acasă cu tot ce ai nevoie

Înainte de a pleca la cumpărături ar fi bine să îți faci o listă cu cele necesare. Astfel vei avea garanția că nu uiți nimic și îți poți da seama din mare cam cât ai cheltui. În plus, acest lucru te face să fii mai organizat, dar te ajută și să consumi ceea ce ai cumpărat fără să arunci nimic.
Ar fi indicat să nu cumperi produse inutile, care nu se află pe lista ta. Specialiștii spun că de obicei suntem atrași de reduceri, acesta fiind motivul pentru care 6 din 10 români cumpără produse pe care nu le folosesc apoi.

2. Nu cheltui toți banii

Înainte de a pleca la cumpărături ar fi bine să verifici ce sumă de bani ai la dispoziție.Este indicat să nu îți impui să dai toți banii pe diverse produse. Nu uita că mâine poate îți dorești o cremă, o rochiță, sau un parfum mult visat și nu vei mai avea banii necesari.
Așadar, nu cheltui toți banii din portofel, lasă și pe ziua următoare!
Studiile au arătat că una dintre cele mai eficiente soluții pentru a nu cheltui banii aiurea în supermarketuri este aceea de a nu face cumpărături când îți este foame.

3. Plătește cu cardul

Plata cu cardul te scutește de grija banilor și are multe alte beneficii. Cardul este creat pentru cumpărături, atât online cât și prin oraș și poate fi folosit pentru orice fel de  tranzacții din țară dar și din străinătate.
Această instiuție bancară le pune la dispoziția clienților un card de cumpărături perfect pentru sesiuni de shopping în oraș sau din vacanțe.
În plus, plata cu aceste carduri îți aduce puncte în funcție de valoarea cumpărăturilor tale, puncte care se transformă în bani pe care îi poți folosi ulterior exact cum îți dorești. Practic, fiecare punct valorează un leu, iar suma pe care o strângi în acest fel o poți cheltui pe ce vrei tu în magazinele participante în acest program.
Așadar, o sesiune de cumpărături poate deveni utilă și plăcută în același timp dacă ții cont de aceste sfaturi.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts