More


  Ziua familiei la DRÄXLMAIER Satu Mare

  - Advertisement -

  draexlmaier-(1)

  Distracție, relaxare și multă voie bună. Ultima duminică din luna iulie , fabrica DRÄXLMAIER Satu Mare și-a deschis porțile pentru al doilea an consecutiv, ca să-i primească pe cei mai de seamă vizitatori – angajații și familiile lor.

  draexlmaier-(2)

  Curtea fabricii s-a umplut de culoare, zâmbete și muzică, iar halele de producție, cu posturile de lucru tăcute și cuminți, au devenit obiective turistice. De Ziua Familiei, angajații avut ocazia să le arate celor dragi locul în care lucrează și să se relaxeze în aer liber. Fațada sobră a fabricii a îmbrăcat un zâmbet larg pentru a-și întâmpina vizitatorii de toate vârstele, iar toboganele și castelele gonflabile amplasate în curte au fost luate cu asalt. Peste 7.000 de participanți au ales să petreacă o zi plină de programe speciale și surprize la cea mai mare petrecere desfășurată în fabrică.

  draexlmaier-(6)

  O petrecere cu zeci de voluntari
  Oaspeții au început să sosească încă de la primele ore. ”Sunt foarte multe distracții pentru copii, cei mici se simt foarte bine. Este cald, așa că ne-am așezat un pic la umbră. Lucrez de mult timp în companie și cred că astfel de evenimente sunt foarte importante, am participat și anul trecut”, ne-a spus Maria Apopei, angajată a companiei.

  draexlmaier-(4)

  La intrare, toată lumea a fost primită de voluntari îmbrăcați în tricouri turqoise, culoarea gupului. Aproape 100 de angajați din companie au sprijinit echipa de organizatori și au decis să contribuie benevol, cu energie și inițiativă pentru ca oaspeții și colegii lor să aibă o zi perfectă. ”Alături de colegele mele din departament am lucrat la intrare, unde am primit vizitatorii. A fost o zi încărcată, dar nu am simțit oboseala, pentru că atmosfera a fost foarte plăcută, cu toții ne-am simțit bine”, a povestit Bianca Hiripan, una dintre voluntare. Iar satisfacția lor cea mai mare a fost zâmbetul de pe chipul celor din jur. ”E frumos, ne simțim foarte bine. Cel mai mult ne-a plăcut la secțiunea pentru copii, la jucării, dar și în fabrică. Soțul meu lucrează aici, mi-a mai povestit el așa, ce face, unde lucrează, dar acum mi-a și arătat și am putut să înțeleg mai bine,” spunea Nora Debreceny, care a venit la eveniment alături de soțul ei, care lucrează în companie.

  draexlmaier-(5)
  Turul de fabrică a fost și de această dată una dintre atracțiile principale – mii de vizitatori au trecut pragul celor trei hale de producție ale celei mai mari fabrici din întreg DRÄXLMAIER Group. ”Mulți dintre vizitatori au fost impresionați de mărimea secțiilor de producție și de aparatura modernă și au pus numeroase întrebări, la care am răspuns cu plăcere. A fost o experiență foarte interesantă pentru mine”, a spus Vogel Tamas, unul dintre ghizi. Cei mici s-au bucurat cel mai mult de zona destinată special pentru ei: un parc de distracții pe cinste cu multe tobogane, castele gonflabile și cu spații pentru modelat și desenat.

  Andra, cel mai așteptat concert al serii

  draexlmaier-(3)
  Din programul acestei ediții nu a lipsit nici deja celebrul ”Cel mai mare gulaș la ceaun din tot grupul”. Într-un vas imens au fost gătite 3.000 de porții din deliciosul preparat de către bucătari iscusiți: colegi din cadrul fabricii. Rezultatul muncii lor a fost savurat din plin, astfel ca nici o porție nu a fost irosită. Spre după-amiază, muzica live și momentele amuzante au cucerit audiența, iar pentru mulți vizitatori ziua s-a încheiat pe ringul de dans. Pe scenă au venit membrii trupei XXL Band, una dintre cele mai apreciate formații din Satu Mare și doi actori al Teatrului de Nord din Satu Mare, Nikolette Kovacs și Stelian Roșian. Surpriza zilei a venit odată cu apusul soarelui, când pe scenă a intrat Andra, invitată special în onoarea oaspeților, angajații DRÄXLMAIER Satu Mare și familiile lor. Toată lumea a cântat și a dansat pe ritmurile bine cunoscute, încheind astfel o zi specială.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img