More


  Aleşii PSD îşi pregătesc strategia pentru dezvoltarea comunităţilor

  - Advertisement -

  psd

  Aleșii locali ai PSD Satu Mare și membrii din conducerea organizației s-au întâlnit, marți, în comuna Homoroade pentru a-și pregăti strategia de atragere de fonduri pentru comunitățile pe care le conduc. Întâlnirea a avut loc într-un cadru pitoresc, pe malul lacului Oțeloaia.

  Îndemn la colaborare
  Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, i-a rugat pe colegii săi primari să colaboreze mai des și să se ajute reciproc atunci când este vorba despre proiecte care privesc dezvoltarea localităților.

  ”Am fost întotdeauna deschisă să împărtășesc din experiența pe care am acumulat-o la conducerea orașului Negrești-Oaș în ceea ce privește atragerea de fonduri. Localităților mai mici le este mai dificil să întocmească proiecte și să atragă finanțări, dar dacă ne unim forțele vom reuși să facem mult mai multe lucruri pentru comunitățile noastre”, a declarat Aurelia Fedorca.

  Întâlniri mai frecvente
  Totodată, aleșii locali ai PSD au stabilit să se întâlnească mai des în diferite zone ale județului Satu Mare astfel încât să-și cunoască reciproc problemele și să se ajute unul pe celălalt în folosul cetățenilor.

  Gazdele reuniunii au fost primarul PSD al comunei Homoroade, Simion Ardelean, și președintele Ligii aleșilor locali ai PSD, Radu Iancu- primarul din Medieșu Aurit.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img