More


  Doi minori au tâlhărit un taximetrist la Satu Mare

  =

  talharie

  Un taximetrist a fost tâlhărit de doi minori. Poliţiştii careieni au reţinut pentru 24 de ore doi minori, de 15 respectiv 16 ani, bănuiți că ar fi comis o tâlhărie. Ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

  În urma activităților de investigare, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii careieni, beneficiind de aportul specialiștilor criminaliști, au reușit identificarea presupușilor autori ai unei tâlhării, la scurt timp de la producerea acesteia.

  Sesizarea Poliției a fost făcută în jurul orei 23.00 a zilei de 28 septembrie, când un taximetrist a reclamat că a fost victima unei tâlhării comise de doi tineri, pe care i-a avut ca și clienți pentru ruta Satu Mare – Acâș și care i-au înmânat la pornire, drept gaj pentru plata cursei, un telefon mobil.

  Ajunși în comuna Acâș, tinerii i-au cerut șoferului să oprească, iar cel care ocupa locul din spate l-a amenințat cu un cuțit, provocându-i o plagă prin tăiere, superficială, la nivelul gâtului, cerând în același timp și telefonul mobil lăsat drept garanție, după care, cu toată opoziția taximetristului care a reușit să-i deposedeze de cuțit, cei doi au părăsit locul faptei, fugind în curtea unei foste ferme.

  Minorii identificați și prinși de polițiști, unul de 15 ani din comuna Craidorolț și unul de 16 ani din localitatea Solduba, vor fi prezentați Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

  Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img