More


  Membrii BEC Satu Mare au fost desemnaţi prin tragere la sorţi

  =

  judecatori

  Trei judecători au fost desemnați pentru a face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Satu Mare. Tragerea la sorți a avut loc ieri, în cadrul unei conferințe de presă, și a fost realizată de către preşedintele Tribunalului Satu Mare, doamna Nilda Preda-Târnoveanu, în prezenţa prefectului Radu Bud, a şefului Serviciului Juridic din Instituţia Prefectului, Cosmin Dorle, a prim-grefierului Virgil Haidu şi a reprezentanţilor mass-media.

  Inițial au fost înscriși patru judecători, însă în urma tragerii la sorți numai trei dintre aceștia au rămas pe lista Biroului Elctoral de Circumscripție. Astfel, cei trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripţie Satu Mare sunt judecător Kiss Zita, judecător Cristian Moraru şi judecător Remus Nemeş. În maximum 24 de ore de la desemnare, prin vot secret, cei trei vor trebui să aleagă din rândul lor preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Satu Mare. Așadar, astăzi se va afla numele președintelui Biroului.

  Vă reamintim faptul că Guvernul a stabilit prin hotarare ca alegerile parlamentare pentru Senat si Camera Deputatilor sa se desfasoare duminica, 11 decembrie. În ceea ce privește campania electorală pentru acest scrutin, aceasta se va desfasura in perioada 11 noiembrie – 10 decembrie.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img