More


  Obiectivele PNL Satu Mare pentru alegerile parlamentare

  - Advertisement -

  pnl

  Aflată într-o vizită de lucru în județul Satu Mare, copreședintele PNL Alina Gorghiu a avut ieri o întâlnire cu membrii organizației PNL Satu Mare. Aceasta a discutat cu membrii partidului despre pregătirea listei pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în scurt timp.

  “Am fixat un obiectiv care mie nu mi se pare doar de atins, ci unul care înseamnă performanţă. Am discutat cu colegii mei şi credem că este posibil, este normal să ne fixăm ca obiectiv: un vot în plus faţă de PSD la nivelul judeţului Satu Mare. Sunt câteva procente pe care avem obligaţia să le recuperăm, un municipiu pe care trebuie să-l recâştigăm şi cred că mandatul nostru la nivel de judeţ înseamnă un senator şi doi deputaţi. Un obiectiv pe care aţi putea să-l găsiţi ambiţios, eu îl găsesc un obiectiv firesc, rezonabil, de atins”, a spus Alina Gorghiu.

  Numele celor nouă candidați care s-au înscris pe lista pentru alegerile parlamentare vor fi făcute publice în cursul săptămânii viitoare, însă cert este faptul că țelul pe care doresc să îl atingă este cel de obținere a doi deputați de Satu Mare și un senator.

  În cadrul conferinței de presă, copreședintele PNL Alina Gorghiu a atins și subiectul cazului senatorului Gabriel Oprea. Deși Gorghiu a spus că acesta și-a reevaluat poziția, respectiv reevaluarea votului din Senat, Gabriel Oprea demonstrează contrariul, prin faptul că, în cursul zilei de ieri, acesta și-a anunțat demisia.

  ”Nu mă ascund în spatele niciunei imunități și, la fel ca și familia Gigină, doresc adevărul despre acel accident. Înțeleg că sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluării votului. Prin urmare, ca să nu mai existe vreo îndoială, vă anunț că demisionez din Senatul României. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza săptămâna viitoare”, a scris Gabriel Oprea pe pagina lui oficială de Facebook.

  Alături de Alina Gorghiu, la conferinţă au mai participat deputaţii Andreea Paul şi Romeo Nicoară, şi preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Ionuţ Rus.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img