More


  Poliţia face o nouă serie de angajări

  =

  elevi-scoala-de-politie

  Structura de resurse umane a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare va demara, începând cu data de 3 octombrie, activitatea de recrutare a candidaţilor proveniți din sursă externă, având ca scop reducerea deficitului de personal, pe posturi din structurile de ordine publică și poliție rutieră.

  Sunt vacante 37 de funcții de agent de poliție la posturile de poliție comunale, şase funcții de agent de poliție în cadrul compartimentelor de ordine publică urbană din cadrul Polițiilor Municipale Satu Mare și Carei, patru funcții de agent de poliție în cadrul compartimentelor conductor câini de serviciu la Polițiile Municipiilor Satu Mare și Carei; trei funcții de agent de poliție în cadrul compartimentelor de poliție rutieră din Satu Mare, Ardud și Tășnad şi o funcție de agent de poliție la Postul de Poliție Halmeu, rezervată reîncadrării.

  Perioada de înscriere la concurs este între 03.10 – 07.10 2016, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

  Anunțurile de concurs cuprinzând posturile vacante scoase la concurs, tematica și bibliografia, condițiile de concurs, respectiv calendarul activităților de desfășurare a concursului, vor fi afișate la sediul unității și publicate pe pagina de internet a unității, la adresa http:www.sm.politiaromana.ro, astăzi 01.10.2016.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img