More


  Rapsodii pe scena muzicii sătmărene

  - Advertisement -

  festivalul-muzicii-satmarene-1

  Toți sătmărenii, iubitori de muzică clasică și frumos, au parte în aceste zile de un răsfăț auditiv și o oază de relaxare în județul Satu Mare. ”Zilele Muzicale Sătmărene” debutează, la cea de-a 39-a ediție, cu aceeași eleganță și program excepțional.

  Festivalul a început în urmă cu o săptămână, iar programul de până acum a fost unul foarte apreciat de sătmăreni. Astăzi, una dintre cele mai cunoscute piese orchestrale ale lui George Enescu va putea fi ascultată în Sala Filarmonicii ”Dinu Lipatti”.

  În această seară, de la ora 18.30, în Sala Filarmonicii ”Dinu Lipatii” programul concertului simfonic va fi următorul: G. Enescu – Rapsodia română nr. 1 în La major op. 11; Al. Arutiunian – Concertul pentru trompetã şi orchestrã în La bemol major (p.a.); A. Dvorak – Simfonia a IX-a în mi minor “Din lumea nouã” op. 95. Dirijorul va fi Adrian Petrescu, iar solistul care va încânta auditoriul este Flaviu Petrescu.

  Sătmărenii, de toate vârstele, sunt așteptați la o seară de evadare din cotidian, în care vor putea face cunoștință cu puterea de comunicare universală, respectiv deosebitele creații muzicale.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img