More


  USR vrea filială și la Satu Mare

  - Advertisement -

  usr

  Uniunea Salvați România (USR), dezvoltată din Uniunea Salvaţi Bucureştiul, își dorește înființarea unei filiale și la Satu Mare și chiar intenționează să participe la alegerile parlamentare cu candidați din județ.

  Prezenți miercuri la Satu Mare, vicepreşedintele USR, Roxana Wring, şi coordonatorul filialelor din Regiunea de Nord-Vest, Stelian Ene, au declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că există deja un mic grup de susţinători la Satu Mare, dar mai caută oameni pentru a alcătui o filială judeţeană, în vederea pregătirii pentru alegerile parlamentare din decembrie. Cei doi au afirmat că vor primi în partid doar oameni care nu au făcut politică ori au activat doar superficial în politică, dar nu au fost membrii niciunui alt partid în ultimii doi ani şi nu au deţinut nici un fel de funcţii politice în ultimii 25 de ani.

  Responsabila cu înfiinţarea filialei la Satu Mare, Anca Sabou, a recunoscut că oamenii se adună destul de greu, în condiţiile în care 80% dintre sătmărenii cu care a discutat nici nu au auzit vreodată de Nicuşor Dan sau USB. În acelaşi timp, însă, a întâlnit şi oameni foarte entuziasmaţi de această idee, ei constituind acum nucleul viitoarei filiale judeţene a USR.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img