More


  Viaţa unei sătmărence căsătorite cu un milionar spaniol

  - Advertisement -

  ela

  O tânără superbă din Satu Mare, Ela Moiş, trăieşte un vis de prinţesă în Spania, unde a fost condusă, recent, la altar de bărbatul vieţii sale: bijutierul Anil Arjandas, unul dintre cei mai importanţi colecţionari de ceasuri de lux din lume. Anil Arjandas Jewels are filiale exclusiviste în Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi, bineînţeles, Spania, ţara de origine a chipeşului milionar care scrie în cele mai importante reţele de socializare că românca Ela Mois este iubirea vieţii lui.

  Sătmăreanca Ela Moiș declara într-un interviu pentru mostfabullous.com că încă din copilărie a fost pasionată de modă şi bijuterii. Ea deţine funcţia de director al magazinelor internaţionale ale Anil Arjandas Jewels.

  Numele de familie Moiş este foarte răspândit printre locuitorii din Moişeni, sat care aparţine de celebra comuna sătmăreană Certeze. Moişeni ar putea fi, totodată, şi locul de baştină a norocoasei Ela, din moment ce o firmă care-i poartă numele – Ela Mois – este înregistrată în această localitate.

  Ela are peste 200.000 de followerşi pe Instagram, în vreme ce pagina de Facebook a soţului său este apreciată de peste 40.000 de persoane.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img