More


  Eveniment / Sărbătoarea baschetului la TDM Academy

  - Advertisement -

  tdm

  Baschetul pare că revine încet, dar sigur printre sporturile preferate de copii la Satu Mare.Cel puțin asta ne-a demonstrat week end-ul trecut când la sala mică de la LPS am avut parte de sute de copii ce au bătut mingea sub panouri.

  TDM Academy, o școală de baschet înființată în urmă cu trei ani la Satu Mare a organizat Cupa Moș Crăciun iar la turneu au venit peste 300 de copii de la mai mai multe școli din municipiu.

  Am avut copii de la LPS, de la Liceul Teologic, Școala Bălcescu-Petofi, Școala Ion Creangă, Grigore Moisil, Octavian Goga, Școala generală nr 10, Școala Lucian Blaga.

  ”Vreau să le mulțumesc părinților, copiilor, profesorilor de educație fizică și sport pentru implicare. A fost o mare bucurie să revedem sala plină de copii și cu siguranță că e motiv de satisfacție pentru noi și o speranță că baschetul revine în prim plan la nivel de copii la Satu Mare”, ne-a spus antrenoarea Eniko Tarța. De altfel, de copiii de la TDM Academy se ocupă antrenorii Marius Tarța, Eniko Tarța, Lucian Laza și Eniko Laza…

  De remarcat că rezultatele n-au contat iar la final toți copiii au primit medalii, diplome, premii și dulciuri…Iar invitate speciale la festivitatea de premiere au fost americancele de la CSM Satu Mare, Chastity Reed, Khadijah Wittington și Morgan Batey.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img