Jean Pădureanu a fost internat în stare gravă într-un spital din BistriţaJean Padureanu, acorda un interviu cotidianului Gazeta Sporturilor in Bucuresti. 09.01.2014
Jean Padureanu, acorda un interviu cotidianului Gazeta Sporturilor in Bucuresti. 09.01.2014

Jean Pădureanu a fost internat în stare gravă într-un spital din Bistriţa: “Din păcate, e adevărat. Nu mai recunoaşte pe nimeni, medicii sunt rezervaţi”.

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu (80 de ani), a fost internat în stare gravă într-un spital din Bistriţa, scrie ziarul Adevărul. Potrivit sursei citate, o sursă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a spus că cel supranumit Lordul are perioade în care e inconştient. “Este internat în centrul de îngrijiri paleative, pentru supraveghere. Are parte de îngrijiri paleative pentru multiplele afecţiuni de care suferă”, a declarat pentru sursa citată Mihaela Mastan, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Informaţia a fost confirmată de Dumitru Dragomir, prieten apropiat al lui Pădureanu, care a dezvăluit că medicii sunt rezervaţi în privinţa fostului conducător al Gloriei Bistriţa: “Din păcate, e adevărat. Nea Jean e internat în stare foarte gravă, nu mai recunoaşte pe nimeni, iar medicii sunt foarte rezervaţi în privinţa viitorului. Are şi cancer osos …”, a spus “Corleone”.

Centrul este menit să-i sprijine pe pacienţii care fie suferă de boli incurabile, fie cărora medicii nu le recomandă urmarea tratamentului pentru afecţiunile cronice de care suferă. Starea de sănătate a lui Jean Pădureanu e afectată de mai multe boli, printre care şi Alzheimer. Pădureanu a fost condamnat la trei ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor, dar a fost eliberat condiţionat după ce a executat un an şi trei luni.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts