More


  Jucătorii s-au destins la banchetul de final de an

  - Advertisement -

  olimpia1

  Lotul Olimpiei s-a reunit marți seara pentru o ultimă acțiune în 2016.

  După un sezon de toamnă foarte bun, jucătorii și antrenorii au avut parte de o cină festivă . Împreună cu prietenele sau soțiile, Iuhas & co s-au destins pentru câteva ore la Select. A fost de față conducerea executivă, membrii Comitetuui director și primarul Kereskenyi Gabor care și-a făcut apariția la întâlnire după finalul Galei Karateului Sătmărean.

  ”Așteptăm încă să ne intre banii pentru salarii. Băieții sunt înțelegători și le mulțumesc că au fost o adevărată familie. Au apărut câteva probleme cu unele facturi pe care trebuia neapărat să le achităm pentru că altfel riscam blocarea conturilor și de asemenea cu memoriul lui Brata care trebuie rezolvat”a spus președintele Karda Attila.

  Antrenorul Bogdan Andone le-a mulțumit jucătorilor pentru parcursul nesperat de bun și a lăsat să se înțeleagă că de la primăvară ar putea apărea schimbări la echipă.

  ”Avem o ofertă pentru un jucător tânăr de a se transfera la Viitorul Constanța iar dacă și alți băieți pot merge la mai bine nu mă voi opune. Vreau să ne întărim cu maxim trei-patru jucători care să aducă un plus și vă promit că nu ne vom da la o parte de la promovare dacă se va ivi posibilitatea.” ne-a spus Andone. Se vorbește de un cantonament în Cipru, dar și de o eventuală plecare a antrenorului Bogdan Andone în campionatul cipriot. ”Am rămas în contact cu oamenii de acolo. Merg în Cipru doar la ofertă din liga 1 , altfel nu se pune problema” a mai spus Andone.

  Căpitanul Cosmin Iuhas a vorbit în numele jucătorilor și a amintit și de datoriile din prima parte a sezonului. ” S-au adunat patru salarii și jumătate restante plus primele. Sperăm ca lucrurile să se rezolve și de la anul să pornim de la zero. Ar fi păcat să dărâmăm acum ce-am construit toată toamna” a punctat Iuhas.

  Interviuri de la banchetul Olimpiei, luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img