Liga 1/ Ne revedem în februarie!22222

S-a pus punct partidelor din Liga 1 în acest an 2016. După 21 de etape Viitorul Constanţa e pe prima poziţie şi va ierna pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului, dar lupta pentru primele locuri, respectiv pentru cele care duc în play-off este deschisă. Steaua e la două puncte în spate, iar Gaz Metan şi Craiova se află la cinci puncte de lider.

CSU Craiova s-a împieduicat la Chiajna, CFR-ul a pierdut surprizător la Voluntari, după un gol doi din ofsaid al gazdelor. Steaua a suferit pe acest final de an, dar s-a impus la limită cu 1-0, după ce Timişoara a înscris dar s-a semnalizat o poziţie eronată de ofsaid. La Tg. Mureş s-a jucat doar o repriză după ce fotbaliştii de la Pandurii nu au mai ieşit de la cabine. Motivul, unul simplu. Terenul a fost acoperit de un strat gros de gheaţă, unde jucătorii ar fi avut nevoie de patine nu de ghete. S-a vorbit mult şi despre faptul că arbitrul Avram nu trebuia să dea drumul la joc.

Dinamo a suferit şi de frig, dar şi o înfrângere grea la Iaşi. Gaz Metan Mediaş a fost învinsă de Astra Giurgiu după golul lui Alibec. A fost ultimul meci al carierei de arbitru pentru băimăreanul Cristian Balaj, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile la final de joc. A fost ultimul meci în tricoul Astrei şi pentru Alibec, care urmează să evolueze din primăvară la Steaua. În pluc, Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş au fost depunctate cu câte trei puncte de Comisia de Licenţiere a FRF, pentru datorii către cluburi şi angajaţi, însă vom vedea când se va actualiza clasamentul.

Iar cortina peste Liga 1 s-a tras după Viitorul – FC Botoşani, scor 3-1, la capătul unui joc foarte bun practicat de tinerii lui Gică Hagi.

Rezultatele etapei a 21-a:
Concordia Chiajna – CSU Craiova 0-0
FC Voluntari – CFR Cluj 2-1
Steaua – ACS Poli Timişoara 1-0
ASA Tg. Mureş – Pandurii Tg. Jiu 2-0 (după 45 de minute de joc)
Poli Iaşi – Dinamo 3-1
Gaz Metan – Astra Giurgiu 0-1
Viitorul – FC Botoşani 3-1

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts