More


  Liga a 2-a / Masă festivă la Olimpia

  - Advertisement -

  Jucătorii Olimpiei au fost convocați pentru o ultimă acțiune în 2016. Nu e vorba însă de vreun cantonament pentru meci sau vreo deplasare, ci pentru o masă festivă de final de an . În care galben-albaștrii să fie răsplătiți pentru munca lor și pentru parcursul bun din această toamnă din liga a 2-a.

  Banchetul va avea loc la Restaurantul Select și conform celor declarate de Conducerea clubului imediat după alocarea de către Consiliul județean a celor 500000 lei , din acești bani se vor plăti o parte din restanțe către jucători.

  ”Am facut eforturi ca sa nu plece de sarbatori acasa fara salarii. Am dat dovada ca putem sa reglam din mers aceste lucruri. Vor primi doua salarii si e posibil sa platim si o parte din prime ” a spus președintele Karda Attila.

  Legat de programul echipei până la startul sezonului 2017, conducătorii își fac calcule în privința unui cantonament în Cipru pentru a evita problemele de infrastructură și lipsa terenurilor de antrenament de la Satu Mare.

  Mai multe despre situația de la Olimpia, joi seara de la ora 19 în emisiunea Politica sătmăreană cu invitat Karda Attila, președintele de la Olimpia Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img