More


  Magia baschetului

  - Advertisement -

  magic

  Recent înfiinţata Academie de baschet Magic Satu Mare a reuşit să strângă în scurt timp peste 300 de copii la antrenamentele organizate de club.

  Iar sâmbătă pentru micii baschetbalişti de la Academie a fost o zi magică…

  Cupa Moş Crăciun i-a adunat laolaltă şi, pe lângă meciurile programate la turneu , copiii au avut parte la final de multe surprize.

  Au fost prezenţi sponsorii Academiei, oamenii care sprijină acest proiect, antrenorii iar împreună aceştia au avut câte un mic dar pentru fiecare copil.

  Ca o surpriză, darurile au fost oferite de baschetbalistele de la CSM Satu Mare şi de antrenorul Jose Araujo.

  „ E un proiect prin care vrem să revitalizăm baschetul sătmărean. E un concept nou prin care încercăm să ajungem în toate zonele judeţului. La Carei deja avem un parteneriat , vrem să mergem şi la Negreşti Oaş pentru că suntem siguri că avem talente şi în afara Sătmarului” spune preşedintele Academiei, Feleki Zsolt.

  Acesta şi-ar dori ca pe viitor în Academie să fie cooptate şi jucătoarele de la CSM, care în perioada verii în pauza competiţională să vină şi să preia grupe de copii.

  „Copiii s-au simţit bine, au jucat baschet, s-au distrat cu mascota noastră şi le promitem că astfel de acţiuni vom organiza cât mai des. Vrem să facem şi o tabără de vară şi avem în program mai multe proiecte” a mai punctat Feleki Zsolt.

  De copiii din Academie se ocupă antrenorii Kegyes Attila, George Oşan, Sin Iulian, Filip Zoltan, Uţa Andrea (Satu Mare), Florentina Timoc, Andrei Bobotan, Robert Csizma (Carei).

  De remarcat că la acţiune au fost invitaţi şi copiii de la Centrul SPERANŢA, aceştia primind cadouri din partea Academiei.

  Sponsorii Academiei Magic Satu Mare: Woco, Draxlmaier, Anvis, Polipol, Schlemmer, Fabricat în Satu Mare, Autonova, Chocolate Brown, DRW.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img