More


  Samel Lorand, bronz la Romanian Open

  - Advertisement -

  judo

  CS Fușle Security și CSM Satu Mare, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST), au organizat sâmbătă, în sala Ecaterina Both, cea de-a doua ediție a turneului Romanian Judo Open care s-a dovedit a fi o ediție de succes.

  La startul competiției s-au adunat peste 40 de sportivi de valoare, de la cluburile din țară, care au concurat la cele două categorii, feminin și masculin (85 kg și +85 kg).Mulți dintre ei campioni naționali la categoriile lor de greutate… Samel Lorand a adus singura medalie pentru Satu Mare. Acesta a luat bronzul la +85 kg.Și promite o revenire la forma ce l-a consacrat în sezonul 2017…și, de ce nu, un nou început pentru o calificare la Olimpiada de la Tokyo!

  ”O competiție reușită, o propagandă bună pentru judo și un turneu de calitate. Le mulțumim sportivilor care au ales să vină la Satu Mare și să sperăm că tradiția va merge mai departe” a spus Marian Halas, organizatorul Romanian Judo Open.

  judo1

  Copilul de aur al judo-ului românesc, cel care a obținut medalia de bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio la judo nevăzători, Alex Bologa, a fost și el prezent la acest turneu. Alex a făcut și o demonstrație de judo alături de judoka de la CS Fușle Security. A câștigat rapid confruntarea cu adversarul în ciuda unei accidentări la nas…Alex a primit minute bune aplauze din partea celor prezenți la sală…

  Iată rezultatele:
  Feminin:
  Medalie de aur – Podelenczki Lorena-Liberty Oradea
  Medalie de argint – Dobre Ștefania CSM Cluj
  Medalie de bronz – Secrieru Andrada CSM Cluj și Tătar Denisa CSM Satu Mare.

  Masculin -85 kg:
  Medalie de aur – Bodârlău Cristian CS Dinamo
  Medalie de argint – Vișan Vlad Liberty Oradea
  Medalie de bronz – Mititelu Denis CSM Cluj
  Medalie de bronz – Merge Adrian CSM Oradea
  Masculin +85 kg:
  Medalie de aur – Radu Valentin CSM Oradea
  Medalie de argint – Kunszabo Luca Liberty Oradea
  Medalie de bronz – Samel Lorand CSM Satu Mare
  Medalie de bronz – Buda Andrei CSM Baia Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img