More


  Ștefan Szilagyi, încă patru ani în fruntea AJF-ului sătmărean

  - Advertisement -

  ajf

  Interes maxim pentru Adunarea Generală de la AJF Satu Mare. Din cele 61 de structuri sportive afiliate și cu drept de vot, 58 au avut reprezentanți la ședința de alegeri de sâmbătă.

  Iar ziua a fost una nu lipsită de tensiuni și emoții. Chiar dacă Szilagyi Ștefan a câștigat detașat în fața contracandidatului său, Ritli Zoltan, un nou mandat de președinte, au fost și tachinări și încercări de șicanare a unora de a intra în cabina de vot.

  Până la urmă experiența vicepreședintelui FRF, Octavian Goga , cel care a condus ședința s-a arătat a fi decisivă iar votarea s-a încheiat fără incidente.

  Pentru a respecta statutul, la începutul ședinței , 25 de cluburi și asociații au fost dezafiliate pe motiv că nu mai activează în campionatele AJF-ului. Asta spre nemulțumirea unor delegați care s-au trezit că au venit degeaba la Satu Mare . Pentru că odată dezafiliate, echipele și-au pierdut și dreptul de a vota.

  Au urmat discursurile candidaților. Pe rând Ritli Zoltan, Ștefan Szilagyi, Por Constantin, Pataki Zoltan, Simon Levente și Cornel Ziman și-au prezentat programele și au fost răsplătiți cu fair play cu aplauze din partea asistenței…Apoi în cabina de vot fiecare a votat ce a crezut că e mai bine pentru fotbalul județean…

  Iar după numărarea voturilor n-a mai fost loc de comentarii…Ștefan Szilagyi a strâns 47 de voturi, Ritli Zoltan-10 iar un vot a fost anulat.

  La vicepreședinți Pataki Zoltan a adunat 45 de voturi, Por Constantin-43, Ziman Cornel 14 și Levente Șimon-11. Așadar o singură schimbare în noua structură de conducere a AJF…Constantin Por îl înlocuiește pe Ziman Cornel la vicepreședinți. Szilagyi Ștefan și Pataki Zoltan continuă împreună pentru încă un mandat…

  ”Le mulțumesc pentru încredere membrilor afiliați . Înseamnă că am făcut împreună o treabă bună până acum și promit că vom continua proiectele începute. Am o echipă tânără în jurul meu și veți vedea chiar de luni schimbări la comisii și mai ales la secretariat” a spus Ștefan Szilagyi.

  La final au fost aleși și noii membri ai Comitetului Executiv. Dacian Nastai din partea departamentului de juniori, Vincze Alexandru de la liga a 4-a și Elek Simon de la liga a 5-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img