Şumudică sare în apărarea lui Becalinu-suntem-ca-cealalta-echipa-cu-patron-ca-becali-sumudica-despre-meciul-cu-plzen-luptam-pentru-360-000_size6

Declarat un antistelist convins, Marius Șumudică s-a poziționat de partea lui Gigi Becali în scandalul dintre acesta și armată pentru brandul Steaua.

“Situaţia Stelei face rău fotbalului românesc. Nu vreau să îi iau apărarea lui Gigi, că nu mă interesează. Am perioade când mă înţeleg bine cu el şi altele când ne ciondănim, dar a băgat mulţi bani în fotbal şi merită mai mult respect.

Steaua tot timpul a fost echipa Armatei, aşa a fost mereu, la Dinamo a fost mereu echipa Poliţiei, dar acum i se face mult rău lui Gigi. Nu se va da bătut, dar va fi o înfrângere dureroasă. Va fi destul de greu pentru el, va pierde fani. Nu ştiu ce se va întâmpla cu jucătorii”, a spus Șumudică la TV Digi Sport.

“El vrea să fie cel mai frumos şi cel mai puternic şi d-aia cheltuie bani. Va fi o pierdere pentru fotbalul românesc dacă Gigi nu mai poate folosi numele. Pentru mine era o bornă, am vrut mereu să îi bat. Pentru mine, când băteam Steaua era cea mai frumoasă zi”, a spus Marius Șumudică

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts