More  Accident sau sinucidere?

  tragedie

  Un sătmărean a murit în urma unui accident feroviar, ce a avut loc în apropierea localității Resighea. Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, la o trecere de cale ferată, în jurul orei 03.20.

  Victima a fost pur și simplu decapitată de tren.

  La fața locului s-au deplasat echipaje de la ISU, Poliție și SMURD, însă paramedicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

  Corpul neînsuflețit a fost depus la morgă. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

  Potrivit echipajelor medicale sosite la locul tragediei de lângă Resighea, victima a suferit leziuni incompatibile cu viața. Cazul a fost preluat de către polițiști.

  Oamenii legii au deschis o anchetă în caz. Anchetatorii iau în calcul două variante: accidentul și sinuciderea.

  „La ora 03:14, Ambulanța a fost solicitată la Halta Resighea pentru un accident feroviar. Mecanicul trenului afirma că a lovit o persoană care era pe șinele de cale ferată. Echipajele ambulanței și SMURD-ului ajunse la fața locului au găsit o persoană de sex masculin care prezenta leziuni incompatibile cu supraviețuirea, astfel încât cazul a fost considerat moarte violentă si a fost predat Poliției”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre de către Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE