More  Congresul Medicilor Dentiști de la Satu Mare, la a opta ediție

  congres

  Cea de-a opta ediţie a Congresului Medicilor Dentişti de la Satu Mare, organizat de Colegiul Medicilor Dentişti Satu Mare a început ieri, urmând ca pe parcursul a trei zile să aibă loc o serie de activităţi de profil. În acest an, Congresul are ca tematică ”Excelența în estetica dentară”.

  Deschiderea oficială
  Deschiderea oficială a fost făcută de președintele Colegiului Medicilor Dentisti Satu Mare, Cosmin Rațiu, joi seara, la un restaurant din oraș. Acesta le-a urat bun venit medicilor oaspeți și a spus câteva cuvinte și despre modul în care se va desfășura, pe parcursul a trei zile, acest congres.

  La deschiderea oficială au fost prezente și autoritățile locale și județene și anume prefectul Radu Bud, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, primarul Kereskenyi Gabor şi alţii. În cuvântările lor, oficialitățile sătmărene i-au felicita pe organizatori pentru demers și i-au asigurat pe medicii sătmăreni de tot sprijinul lor.

  Educație medicală
  Congresul are loc în perioada 27 – 29 ianuarie şi face parte din activităţile de educaţia medicală continuă a profesioniştilor din reţeaua de asistenţă medicală stomatologică sătmăreană.

  Tema ediţiei din acest an este „Excelenţa în estetica dentară”, urmând să fie susţinute lucrări de către profesionişti de top din cadrul centrelor universitare de la noi din ţară, precum prof.dr. Marius Leretter, dr. Sorin Mihali, dr. Marius Bud, dr. Ștefan Jitaru, dr. Smaranda Buduru, dr. Rareş Buduru şi dr. Diana Boangă.

  Ioana Simion

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE