More


  Îngerașii familiei Balog au fost conduși pe ultimul lor drum

  - Advertisement -

  inmormantare familia balog

  Cei doi ingerași ai familiei Balog, decedaţi în accidentul de circulaţie din Ghenci produs chiar în ziua de Crăciun, au fost conduşi sâmbătă pe ultimul drum. Slujba de înmprmântare a avut loc la Biserica Lumina Lumii din Satu Mare.

  Ceremonia a fost condusă de Costică Ulici, de la biserica Lumina Lumii, care a îndemnat lumea la rugăciuni pentru îndurare. El a subliniat că alături de familiile Balog şi Suciu sunt slujitori de la mai multe biserici, dovadă că oamenii sunt uniţi în suferinţă.

  Din păcate, la înmormântare nu a putut fi prezenta decât mama copiilor. Tatăl, George, a fost supus unei noi operaţii, chiar în timpul înmormântării.

  Cei doi îngerași, Nathaniel și Luca Balog, care au murit în urma crunt accident petrecut în ziua de Crăciun la Ghenci. Accidentul a fost unul foarte cumplit familia Balog. Cei doi copii, unul de doar o lună, iar celălalt de un an și nouă luni, au decedat la scurt timp după producerea accidentului. Soții Ligia și George Balog au suferit multiple traumatisme, fiind salvați în urma intervențiilor chirurgicale suferite la Satu Mare și la o clinică din Cluj.

  Mama, Ligia, a aflat de decesul celor doi copii mult mai târziu decât tatăl.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare