More  Majorări salariale de 7 milioane de lei la Primărie

  majorari

  Majorările salariale pentru angajații Primăriei Satu Mare și ai instituțiilor subordonate vor fi, în acest an, de aproximativ 7 milioane de lei, a precizat primarul Kereskenyi Gabor în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local Satu Mare.

  Majorările salariale la angajații Filarmonicii ”Dinu Lipatti” și a actorilor de la Teatrul de Nord vor fi de 50%, conform ordonanței Guvernului, ceea ce înseamnă circa 4 milioane de lei. La aceștia, se mai adaugă cele 3 milioane de lei ce reprezintă majorările salariale de 30% ale angajaților Primăriei Satu Mare. În total, 7 milioane lei ce trebuie asigurați în condițiile în care veniturile nu vor crește, a mai precizat Kereskenyi.

  Primarul a mai adăugat că va fi un an bugetar foarte greu și în această perioadă se lucrează intens la elaborarea bugetului pe anul 2017.

  Edilul șef a făcut un apel parlamentarilor sătmăreni să sprijine, și în acest an, proiectele derulate de municipiul Satu Mare, astfel încât și al treilea pod peste râul Someș să fie inclus în buget.

  Kereskenyi a mai precizat că deputatul Magyar Lorand l-a asigurat de sprijinul său și că a promis că va face tot ce îi va sta în putință să sprijine municipiul Satu Mare pentru a-și putea pune în aplicare proiectele pentru acest an și anii care vor urma.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE