More  Mani Gyenes vine să dea “lovitura de start”!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Partidă decisivă vineri seara de la ora 18 pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare. Fetele antrenate de Jose Araujo trebuie să învingă rivala BC ICIM Arad pentru a-și asigura locul șase în Liga Națională. Un loc ce duce în play off-ul primelor șase clasate în care de luna viitoare se va juca un minicampionat pe sistemul fiecare cu fiecare… Iar abia după acest nou minisezon se va decide ierarhia pentru play-off-ul 1-8.
  Pentru acest meci important organizatorii au pregătit câteva surprize suporterilor ce vor veni la sala LPS. Una dintre ele va fi reprezentată de prezența celui mai bun rider din România, Emanuel Gyenes .
  Mani va da ”lovitura de start” și va putea fi felicitat de sătmăreni după o nouă performanță în Raliul Dakar.
  De asemenea, profesorul Dacian Nastai a anunțat că și-a mobilizat deja echipa de juniori U 19 de la LPS , lideră în Liga elitelor, pentru a veni împreună la meci și a le face galerie fetelor de la CSM.
  ”Sperăm să avem o sală arhiplină și să ne bucurăm împreună de un nou succes în Liga Națională. Echipa e în creștere de formă, a demonstrat-o și în meciurile cu Galați și Târgu Mureș și suntem optimiști că împreună cu suporterii vom putea câștiga acest duel important” spun oficialii de la CSM.
  De remarcat că încet se rezolvă și problemele medicale din lot. Baltic și Wittington sunt la capacitate maximă, doar Uiuiu mai are nevoie de câteva zile de recuperare pentru a fi și ea aptă 100%.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE