More


  Cozi la permisele auto

  - Advertisement -

  cozi

  De câteva zile, la Serviciul Permise Auto Satu Mare este coadă, deși lumea s-ar fi așteptat ca nebunia să fie la înmatriculările auto, mai ales după ce taxa auto a fost abrogată. Zilnic, și aproape tot timpul, sunt circa 30 de persoane care stau la rând doar afară, fără să mai fie puși la socoteală cei care au intrat deja. Explicația a fost dată de încă directorul Serviciului Înmatriculări și Permise Auto de pe lângă Prefectura Satu Mare, Zamfir Moza.

  ”Este multă lume și nu avem ce face. În 2007, când au fost emise permisele noi, mulți sătmăreni au decis să și le schimbe atunci. De atunci au trecut zece ani și termenul de valabilitate a acelor permise expiră sau sunt foarte aproape de a expira. Asta explică numărul foarte mare de solicitanți la birourile noastre”, a precizat Zamfir Moza.

  Mai mult decât atât, el mai precizează că, în ultimii 10 ani, volumul de muncă al serviciului pe care l-a condus până acum a crescut de cel puțin 5 ori, asta în timp ce numărul angajaților a rămas același.

  Chiar dacă deocamdată e mai liniște la înmatriculări, nu este exclus ca, treptat, să se formeze și aici cozi, mai ales dacă ținem cont de faptul că taxa auto a fost abrogată.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img