More  Dreapta și Stânga vor milita pentru pacea din România? Fără orgolii!

  Creștinii din România așteaptă ziua în care pacea va triumfa după amplele mitinguri ale Dreptei. Oare câți dintre cei care participă la manifestările de stradă se gândesc la pace? Mare parte dintre românii cu drept de vot și-au exprimat „protestul” prin vot în 11 decembrie 2016, pentru că foștii parlamentari ai Dreptei aflați la putere au uitat de necazurile lor spuse în campaniile electorale. Nu social-democrații sunt de vină că Dreapta, în frunte cu liderul ei războinic, n-au înțeles la momentul oportun că e nevoie și de protecție socială în România. Chiar și acum după ce a pierdut alegerile, Dreapta continuă să spună că mărirea pensiilor și salariilor în România este o „măsură populistă”. Extraordinar! Așa ceva…nu s-a mai pomenit! Dumneata, care ai de toate, ai venituri pe măsură, consideri îmbunătățirea vieții românilor o măsură populistă ?

  Caracatița intereselor de culise, care a cuprins România, are tentacule înfipte în trupul acestei țări și-n nevăzutele interese externe. După alegeri, cu mare minuțiozitate, perdanții au gândit aceste planuri de subestimare a oamenilor cinstiți, care au câștigat alegerile. În loc să fie folosită calea dialogului constructiv au fost puse în aplicare incredibile și persuasive acțiuni de stradă cu scopul de a crea un impact emoțional asupra a 70 la sută din populația României. Însuși liderul Dreptei a ieșit în stradă pentru a încuraja strategia perdanților. Dacă nu au câștigat în alegeri, au recurs și recurg la forța emoțională a străzii. A doua etapă a fost și mai emoționantă când au fost, se pare, îndemnați, reprezentanții Dreptei să iasă în stradă cu copii și animale de companie. Ei bine, a treia etapă a fost consacrată așa-zișilor huligani. A patra etapă, a fost apelarea la studenții Dreptei, chiar dacă aceștia se află în sesiune de examene.

  Stânga a cedat prin abrogarea Ordonanței 13, pentru pacea României , dar oare câte modificări și amendamente legislative abuzive ar trebui să fie reanalizate pentru ca să le voteze Parlamentul ? Se vorbește de CIUMA ROȘIE, dar oare câți dintre cei care sunt în armata Dreptei n-au făcut parte din structurile regimului comunist, pentru că au fost obligați sau pentru că altfel nu și-ar fi putut continua studiile? Cine mai este astăzi comunist?! Poate măsurile și mentalități ale unor lideri de Dreapta sunt comuniste ? Aceste demonstrații de stradă au adunat oamenii Dreptei, iar liderii acestora spun că psd-iștii nu au voie să iasă în stradă pentru că atunci „ar fi război civil”. Dreapta nu vrea să se recunoască învinsă în alegeri, nu dorește să se așeze la masa de lucru alături de ceilalți aleși ai poporului. Nu-i de mirare că unii „prieteni” ai Dreptei dinafară ne-au caracterizat poporul că ar fi incult. Bine că sunt culți cei care ies de câteva zile în stradă, iar liderul Dreptei, care ar trebui să fie mediator, spune că guvernanții sunt de vină pentru ceea ce se întâmplă acum în România. Mai rău, mereu Dreapta proiectează o imagine incriminatorie asupra tuturor parlamentarilor de stânga și a celor de dreapta, care s-au aliat împotriva celor care nu promit nimic românilor. Nici o perspectivă inteligentă în limitele Democrației. Nu promit nimic, nici acelora care sunt în fața Guvernului în calitate de protestatari, iar alții ca marionete, nici românilor de-acasă, care reprezintă cea mai mare parte a electoratului. Ne uităm de zile în șir la televizor, dar liderul Dreptei sau alți lideri protestatari nu promit nimic poporului român în vederea dezvoltării și stabilității vieții politice, sociale și economice, mai ales, din România. Hoți, hoți, vardiști, bandiți …dar nu toți politicienii de Stânga pot fi considerați PENALI…iar hoți și nelegiuiți au și alte neamuri, care ies acum în stradă pentru a se solidariza cu MĂRIA SA ANARHIA. În fața sediului Guvernului, protestatarii ar fi trebuit să cânte HORA UNIRII pentru ca Deșteptarea poporului să fie validată în fața străinătății!

  Dumitru Ţimerman

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE