More


  Actrița britanică Emma Thompson dezvăluie că Donald Trump a invitat-o în oraș

  - Advertisement -

  Emma-Thomson

  Actrița britanică Emma Thompson și-a adăugat numele pe lista femeilor care au fost invitate în oraș de Donald Trump, potrivit unor extrase dintr-un interviu care va fi dat publicității vineri, relatează DPA.

  Într-un interviu pentru emisiunea suedezo-norvegiană Skavlan, care va fi difuzată integral vineri, Thompson a vorbit despre telefonul neașteptat pe care l-a primit în rulota sa în 1998, în timp ce lucra la filmul “Primary Colors”, în mod ironic un film despre campania prezidențială a lui Bill Clinton.

  Telefonul acela nu mai sunase niciodată, iar actrița a povestit că a fost la fel de surprinsă să-l audă sunând cum ar fi fost “dacă un elan ar fi intrat în rulotă”.

  Când a ridicat receptorul, persoana care a telefonat a spus: “Bună, sunt Donald Trump.”  Emma Thompson, care a spus că nu-l întâlnise până atunci pe Trump în persoană, l-a întrebat de ce i-a telefonat.

  Potrivit actriței, actualul președinte al SUA a răspuns: “Mă întreb dacă pot să-ți ofer cazare într-unul dintre turnurile Trump. Sunt foarte confortabile”.

  Când actrița s-a interesat de ce-i face această ofertă, Trump ar fi răspuns: “Cred că ne-am înțelege foarte bine. Poate am putea să luăm cina împreună o dată”. Emma Thompson a mai spus, râzând, că nu a răspuns niciodată acestei invitații.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare