More  James Cameron, dezvăluiri despre lansarea “Avatar 2”, sequelul filmului cu cele mai mari încasări din istorie

  Jake Sully (Sam Worthington) and Neytiri (Zoe Saldana). in Avatar (German title: AVATAR - AUFBRUCH NACH PANDORA). - Editorial Use Only - Supplied by face to face
  Jake Sully (Sam Worthington) and Neytiri (Zoe Saldana). in Avatar (German title: AVATAR – AUFBRUCH NACH PANDORA).
  – Editorial Use Only –
  Supplied by face to face

  Regizorul american James Cameron a dezvăluit când se va lansa”Avatar 2”, sequel fantasy-ului “Avatar” (2009), filmul cu cele mai mari încasări din istorie.Lansarea lungmetrajului a fost amânată din nou şi nu va apărea în cinematografe aşa cum se aştepta în anul 2018,a spus Cameron, potrivit Reuters.
  Lansarea filmului fusese programată pe 21 decembrie, 2018, însă Cameron a declarat pentru Toronto Star: ‘’Nu va avea loc în 2018’’.
  James Cameron, care lucrează simultan la patru sequeluri ale filmului – a numit continuarea “Avatar” “o promisiune epică, de amploare”, adăugând că “avem toate motoarele pornite la acest moment.”
  Cameron a spus că filmările la cele patru filme concomitent se aseamănă lucrului la o miniserie TV: „Lucrăm concomitent, e vorba în mare, de opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste. Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. Nu, nu, nu, acest personaj nu a murit încă, eşti încă într-o anumiă etapă a vieţii sale. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme ‘Godfather/ Naşul’ în acelaşi timp.’’
  Lansarea în 2009 a filmului “Avatar,” produse de Twentieth Century Fox, o aventură fantasy plasată în tărâmul îndepărtat şi magic al Pandorei, a surclasat toate recordurile de box office, obţinând câştiguri care nu au mai fost atinse deocamdată, de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial.
  Filmul “Avatar”, nominalizat la nouă premii Oscar, câştigând în cele din urmă trei trofee în 2010, a fost turnat parţial în Noua Zeelandă, iar efectele speciale au fost realizate la Weta Digital, compania care a realizat efectele şi pentru trilogia “Lord of the Ring” şi pentru seria “The Hobbit”.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE