More


  Liviu Dragnea a rupt demisia în alb depusă de Victor Ponta

  - Advertisement -

  Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că a rupt demisia în alb înaintată de fostul premier Victor Ponta, menţionând că nu se i se pare „ceva serios” ceea ce face Ponta şi nu vrea să rămână în „aceste jocuri”. „În ceea ce priveşte demisia domnului Victor Ponta, demisia în alb, aşa cum am spus, am rupt-o pentru că nu mi se pare ceva serios şi chiar nu mai vreau să rămân în aceste jocuri”, a spus Dragnea.

  El a arătat că Victor Ponta este un om de care este nevoie în partid, că nimeni nu îl dă afară din partid şi că, dacă vrea să rămână şi să activeze în partid, este foarte bine. „Dacă nu, este decizia dumnealui. Eu nu mai vreau să particip la aceste jocuri”, a adăugat Dragnea.

  Întrebat dacă Ponta a avut parte de un tratament diferit în partid, în raport cu alţii care au criticat partidul, Dragnea a răspuns: „Nu, nu cred că este cineva din partid care, criticând conducerea, a fost dat afară din partid”.

  Liderul PSD a arătat că situaţia este una închisă şi că nu are de gând să mai facă vreo întâlnire cu Ponta. „Eu văd închisă situaţia. Nici nu mai am de gând să fac vreo întâlnire cu Victor, cum mai propunea să ne vedem în trei şi cu premierul Sorin Grindeanu. Din moment ce s-a spus că este foarte mare aglomeraţie în avion, eu zic să nu ne mai înghesuim acolo”, a conchis Dragnea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img