More


  Goran Bregovic și Ovidiu Lipan Țăndărică, la Yakasha Festival

  =

  goran

  Zeci de artiști din Balcani vor lua parte la Yakasha Festival, un concert maraton în Parcul Izvor, organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”.

  Potrivit unui comunicat al organizatorilor, transmis marți AGERPRES, printre cei care vor urca pe scena de lângă Palatul Parlamentului în perioada 28 aprilie — 2 mai se numără Goran Bregovic, Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara Ciocârlia.

  “Elementul definitoriu al festivalului este muzica izvorâtă din spațiul balcanic. De aceea, pe lângă artiști români de prim rang, vor concerta și mulți alți artiști din țările balcanice: Grecia, Turcia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia”, precizează sursa citată.

  Muzica va fi completată de dans și mișcare scenică, alte forme de artă, jocuri sportive și de creație, workshop-uri, proiecții video, accesul la informație referitoare muzica și tradițiile balcanice, promovarea produselor tradiționale caracteristice fiecărei țări. Va fi organizat și un show culinar, unde se vor prepara cea mai mare salată grecească, cea mai mare plăcintă sârbească, cea mai lungă baclava, cel mai mare ceaun cu pomana porcului, mai anunță comunicatul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img