More  Liviu Dragnea face evaluarea Guvernului şi anunţă posibile remanieri la vară

  s604x0_liviu_dragnea1

  Evaluarea primelor trei luni de mandat ale Guvernului Grindeanu se face în Kiseleff, nu la Palatul Victoria. Liviu Dragnea a anunţat că va prezenta o analiză la finalul acestei săptămâni, „ca preşedinte de partid”, precizând că o discuţie despre posibile remanieri se va face cel mai devreme la vară. Mai mult, şeful PSD a anunţat că obiectivul său nu mai este să fie premier, indiferent de decizia CCR în privinţa legii care i-a închis uşa Guvernului.

  „Sper ca la sfârşitul săptămânii să am o conferinţă de presă să prezint o evaluare a activităţii Guvernului, ca preşedinte al partid şi prin comparaţie cu programul de guvernare”, a declarat Dragnea, la RTV. El a comentat că având în vedere “perioada tulbure” din ultima perioadă, Guvernul “şi-a făcut treaba”, iar „rezultatele pe primele trei luni sunt bune”.

  Întrebat dacă se pune şi problema unor remanieri, Dragnea a afirmat că astfel de discuţii vor avea loc la începutul verii, după ce va fi făcută o analiză mai amănunţită în Guvern în luna mai, scrie Gândul.

  “Vom vedea dacă vor fi schimbări sau nu, la vară, la toamnă, dacă se vor face la anul sau nu se vor face. E prematur să discutăm acum. Majoritatea miniştrilor îşi fac treaba”, a precizat Dragnea.

  Înaintea deciziei Curţii Constituţionale pe legea care i-a interzis să fie premier, şeful PSD susţine că această discuţie e acum „istorie”, obiectivul său nemaifiind instalarea la Palatul Victoria.

  “Ceea ce s-a întâmplat este istorie. (…) Obiectivul meu nu mai este să fiu prim-ministru. Obiectivul meu este să gestionez, atât cât pot, conducerea Camerei şi conducerea Parlamentului împreună cu Călin Popescu Tăriceanu şi să sprijin cu toată puterea mea acţiunea guvernamentală indiferent ce va spune CCR săptămâna viitoare”, a arătat Dragnea.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE