More


  O înmormântare a fost anulată după ce mortul a fost găsit teafăr, la câţiva kilometri de casă, unde încerca să îşi facă o nouă viaţă

  =

  Mormantare-anulata

  Întâmplare inedită în Kenia. O înmormântare a fost anulată din cauză că mortul era viu şi nevătămat, însă încerca să îşi facă o viaţă nouă departe de casă, scrie Daily Mail.

  Un mormânt pentru Wilson Oluoch fusese deja pregătit în satul natal al acestuia din vestul Kenyei. Bărbatul dispăruse de mai bine de trei săptămâni şi, atunci când un corp de sex masculin a fost găsit descompus într-o plantaţie de trestie de zahăr, familia lui a crezut că trupul aparţinea bărbatului, potrivit Daily Mail.

  Cu toate acestea, cu puţin timp înainte de înmormântare, familia a aflat că un bărbat care arăta ca Oluoch a fost văzut într-un bar din apropierea satului. În scurt timp rudele lui au mers pentru a investiga şi l-au găsit viu şi nevătămat, la un pahar.

  Acesta a explicat că s-a simţit atât de ruşinat după ce recent s-a întors acasă beat, încât a planificat să scape şi să-şi facă o nouă viaţă în altă parte.

  Familia şi restul satului s-au bucurat că barbatul a fost găsit în viaţă şi acum pregătesc o petrecere de bun venit. Cu toate acestea, bătrânii culturii Luo spun că bărbatul trebuie să efectueze ritualuri de curăţare înainte de a-i fi permisă intrarea înapoi în sat.

  Corpul barbatului considerat a fi fost Oluoch a fost returnat la morga locală şi aşteaptă în continuare să fie identificat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img