More


  Bărbatul care a sărit pe scenă, plasat sub control judiciar, declară că “nu regretă’’

  - Advertisement -

  Barbat-Eurovision

  Bărbatul ucrainean, care a sărit pe scenă la finala concursului Eurovision 2017 și și-a dat pantalonii jos în fața a 200 de milioane de telespectatori, a compărut luni în fața unui judecător unde a declarat că nu regretă cele întâmplate, deși fapta lui l-ar putea costa pedeapsa cu închisoarea, informează luni AFP.

  Bărbatul a fost plasat sub control judiciar. Binecunoscut în Ucraina pentru farsele sale, Vitalii Sediuk a urcat pe scena Eurovision purtând pe umeri steagul Australiei și și-a arătat fundul gol publicului, în timpul recitalului susținut de Jamala. În urma evenimentului, poliția din Ucraina l-a reținut pe Sediuk pentru 72 de ore.

  El a apărut luni în fața unei instanțe din Kiev, care a decis să îl plaseze sub control judiciar, riscând până la cinci ani de închisoare și o amendă pentru acuzații de ‘’vandalism’’.

  ‘’Nu regret’’, a spus Sediuk. ‘’Nu am nimic împotriva Eurovision. De data aceasta am vrut să fac ceva de care oamenii să își amintească’’. În urma deciziei instanței, pașaportul său a fost confiscat, iar tânărul de 28 de ani are interdicție să părăsească țara pe durata investigației.

  Incidentul, care a durat aproximativ cincisprezece secunde, a fost difuzat în direct în fața unei audiențe de milioane de persoane din toată lumea și a fost intens distribuit online pe rețelele de socializare în timpul competiției de sâmbătă, desfășurată la Kiev, câștigată de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral.

  Arsen Avakov, ministrul de interne din Ucraina l-a numit pe Vitalii Sediuk farsor într-un mesaj publicat pe Facebook.

  Nu a fost prima glumă de acest gen făcută de Sediuk. În trecut, el l-a lovit pe Brad Pitt peste față în timp ce actorul acorda autografe în Los Angeles. De asemenea, a dat buzna pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes și s-a strecurat sub rochia actriței America Ferrera. Cu alte ocazii, Sediuk l-a îmbrățișat pe actorul Leonardo DiCaprio la un eveniment din cadrul Festivalului de Film din Santa Barbara; a urcat pe scena pe care cântăreața Adele urma să țină discursul de acceptare a unui premiu Grammy; și a fost pălmuit de actorul Will Smith, după ce l-a sărutat la o premieră din Moscova.

  În plus, în septembrie anul trecut, Sediuk a încercat să sărute fundul vedetei americane de televiziune Kim Kardashian în timp ce aceasta intra într-un restaurant din Paris, însă a fost oprit de garda de corp a acesteia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img