More


  Liviu Dragnea: Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere guvernamentală

  - Advertisement -

  Dragnea

  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că este posibil să nu se facă nicio remaniere guvernamentală, însă, dacă în anumite zone va fi nevoie de “un alt ritm” nu va avea nicio ezitare să facă schimbări.

  “Programul de guvernare este foarte riguros, dar ritmul trebuie menţinut. Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puţin nu o să am niciun fel de ezitare”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

  Liviu Dragnea a afirmat că “remanierea guvernamentală nu este legată de indicatorii macro-economici, prezentaţi de Institutul Naţional de Statistică”.

  “Aceste rezultate sunt generate efectiv de punerea în aplicare a Programului de guvernare în mare parte, de încrederea pe care oamenii de afaceri au avut-o şi o au în programul de guvernare. S-au generat peste 110.000 de noi locuri de muncă şi aproape 14.000 de noi angajatori, nu doar firme care se înfiinţează, efectiv firme care angajează”, a spus liderul PSD.

  Întrebat dacă are nemulţumiri faţă de activitatea vreunui ministru, Liviu Dragnea a răspuns că în mulţumesc toate ministerele.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img