More


  Dragnea, despre schimbarea Guvernului: “Nu cred că ajungem acolo. Sau… cine ştie?”

  - Advertisement -

  Liviu Dragnea (in imagine) si Serghei Sanichev, presedintele socialistilor europeni (PES), au sustinut, vineri 30 Martie 2017, declaratii de presa, la sediul Partidului Social Democrat (PSD) din Bucuresti, la finalul intalnirii pe care cei doi au avut-o

  Schimbarea Guvernului Grindeanu nu va genera o criză politică, a declarat vineri Liviu Dragnea. Liderul PSD a adăugat: “Dar nu cred că ajungem acolo. Sau…cine ştie?”.

  Întrebat dacă schimbarea Guvernului ar putea genera o criză politică, Dragnea a răspuns: “Nu, categoric nu. Dar nu cred că ajungem acolo. Sau…cine ştie?”.

  El a arătat că discuţiile despre schimbări în Guvern se vor face după finalizarea raportului de evaluare, care va avea loc duminică seara.

  “În acest moment exclud orice discuţie despre schimbări. Numai după ce vom avea raportul de evaluare, atunci vom discuta în partid. Dacă va fi nevoie să facem schimbări în Guvern, le vom face pentru a îmbunătăţi implementarea programului de guvernare”, a arătat Dragnea.

  El a arătat că în PSD există nu doar “pepinieră”, ci şi “pădure” din care să fie selectaţi potenţialii înlocuitori ai actualului premier.

  Astfel, întrebat dacă există în PSD pepinieră de lideri potenţiali înlocuitori pentru Grindeanu, Dragnea a răspuns: “PSD e un partid mare. Are nu numai pepinieră, are şi pădure”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img