More


  Lista noului cabinet, discutată de Dragnea cu liderii de organizații PSD la Vila Lac 1

  =

  imageResize

  Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit marți cu liderii de organizații pentru a discuta noua formulă guvernamentală, după ce Mihai Tudose a fost propus de PSD-ALDE pentru funcția de premier, propunere agreată de președintele Klaus Iohannis.

  “Am invitat președinții de organizații și pe prim-ministru să avem o discuție despre noua formulă guvernamentală. Am avut dimineață o discuție și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Mihai Tudose. Mâine (n.r. — miercuri) o să continuăm discuțiile cu ceilalți membri din Comitetul Executiv, astfel încât la 12,30, când intrăm în CExN, să avem o formulă finală pe care să o aprobăm politic, urmând ca premierul, propuneri de la noi, propuneri de la ALDE, să le depunem în Parlament împreună cu programul de guvernare”, a declarat Dragnea înaintea discuțiilor.

  Întrebat dacă există posibilitatea ca Tudorel Toader să fie schimbat din funcția de ministru al Justiției, așa cum s-a vehiculat pe surse, Dragnea a spus: “Cred că sunt surse proaste”.

  În ceea ce privește structura guvernului, președintele PSD nu crede că aceasta va fi modificată.

  “Nu cred, dar o să vedem ce reiese din discuții. (…) Vom discuta despre fiecare în parte”, a spus Dragnea, întrebat dacă există posibilitatea ca structura guvernului să fie modificată.

  El a adăugat că va discuta cu fiecare lider de filială în parte. “O să fie o discuție foarte serioasă”, a arătat Liviu Dragnea.

  Liderul PSD a negat că ar exista nemulțumiri în organizații. “Nu, dimpotrivă. (…) Nu ne-am certat. Dacă aveam unanimitate, nu era bine, au fost patru opinii diferite (n.r. — luni, la validarea de către CExN a lui Mihai Tudose).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img