More


  Liviu Dragnea, după conferinţa Trump-Iohannis: Salut faptul că parteneriatul strategic se întăreşte

  - Advertisement -

  dragnea

  Liderul PSD Liviu Dragnea a transmis, sâmbătă, pe Facebook, în contextul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis în SUA şi a conferinţei de presă susţinută împreună cu liderul de la Casa Albă, Donald Trump, că salută faptul că parteneriatul strategic dintre România şi SUA se întăreşte.

  „Salut faptul că parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii se întăreşte!”, a scris Dragnea pe contul său de socializare.

  „Iată cum consensul naţional privind alocarea celor 2% din PIB pentru Apărare a dus la rezultate concrete. Sper ca parteneriatul strategic cu SUA să aibă efecte şi în plan economic”, a adăugat Dragnea.

  Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri după-amiaza, la Casa Albă, cu preşedintele SUA Donald Trump.

  La finalul discuţiilor care au durat 45 de minute, cei doi oficiali au susţinut o conferinţă de presă comună, în cadrul căreia şeful statului american l-a felicitat pe Iohannis pentru „curajul de a lupta împotriva corupţiei şi pentru apărarea statului de drept”, i-a mulţumit pentru măsurile luate de România referitoare la mărirea bugetului dedicat Apărării şi a salutat întârirea parteneriatului strategic dintre cele două ţări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img