More


  Mihai Tudose susţine că se retrage dacă Dragnea poate să fie premier

  - Advertisement -

  Premierul desemnat, Mihai Tudose, a declarat, miercuri, că se va retrage din funcţia de premier dacă, legal, Liviu Dragnea va putea deveni prim-ministru, argumentând că aşa este “normal”, în timp ce şeful PSD l-a îndemnat să nu se grăbească şi să “meargă la treabă”.

  Întrebat dacă s-ar retrage din funcţia de premier dacă Liviu Dragnea ar putea, legal, să ocupe această funcţie, Mihai Tudose a răspuns: “Evident că da!”.

  Liviu Dragnea s-a arătat surprins şi l-a îndemnat pe Tudose să nu se grăbească, context în care premierul desemnat a insistat. “Ba da!”, a spus acesta, adăugând: “aşa este normal (…) În toată lumea, în toate democraţiile, preşedintele partidului de guvernământ este propunerea de prim-ministru. În momentul în care acest lucru se poate întâmpla şi la noi, este calea firească”.

  În replică, Liviu Dragnea i-a spus premierului desemnat: “Mergi la treabă, lasă”.

  Liderul PSD a susţinut că nu îi va cere lui Mihai Tudose demisia în alb. “În ceea ce îl priveşte pe Mihai Tudose, nu i-am cerut şi nu-i cer acest lucru şi îmi doresc să nu mai trecem prin ce am trecut. Nu mă interesează schimbarea legii (Legea 90/2001), nu ştiu dacă se va schimba sau nu. Ca şi în cazul precedent, am investit încredere şi în Mihai Tudose”, a răspuns Liviu Dragnea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img