More


  Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu, citită în parlament

  - Advertisement -

  pag 7

  Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, denumită ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor!”, a fost citită duminică în Parlament. Moțiunea este semnată de 222 de deputați și senatori de la PSD și ALDE, în condițiile în care cele două partide au 244 de aleși în Legislativ. Votul va fi miercuri, de la ora 11:00.

  Toţi deputaţii PSD prezenţi duminică la Parlament, mai puţin Victor Ponta şi deputatul de Gorj Alin Văcaru, un apropiat al fostului premier, au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Alți 11 parlamentari urmează să își pună semnătura pe document abia luni, pentru că nu au reușit să ajungă la București. Moțiunea de cenzură este semnată de 222 de deputași și senatori de la PSD și ALDE, în condițiile în care cele două partide au 244 de aleși în Legislativ.

  Moțiunea de cenzură a fost citită în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului de liderul senatoriloer PSD, Mihai Fifor. Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a anunțat, după citire, că dezbaterea și votul pe moțiune vor avea loc miercuri. Astfel, moţiunea de cenzură va fi votată miercuri de la ora 11:00.

  Surse din PSD au precizat că parlamentarii PSD au fost invitați, duminică seară, la Rin Grand Hotel, aceştia fiind convocaţi de liderii de grup printr-un sms. ”Întâlnirea de la Rin Grand Hotel, va avea loc astăzi 18.06.17, ora 17.00 la sala Bucureşti A-mezanin. Prezenţa obligatorie!”, se precizează în mesajul primit de social-democrați.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img